1 Mart 2008 Cumartesi

Ada'da Cumartesi



Premier ligde bugün tüm maçlar aynı saatteydi. Şampiyonluk yarışındaki Arsenal evinde Aston Villa'yı konuk ederken Manchester United ise Fulham deplasmanına gidiyordu. United'ın kazanması beklenirken şahsen ben Arsenal'in tökezleyeceğini düşünüyordum Villa karşısında. Beklediğim gibi de oldu Villa öne geçti maçta. Golden sonra özellikle ikinci yarıda Arsenal müthiş baskı kurdu ama golü bir türlü bulamadı. Bu sürede Villa bir gol daha bulabilirdi ama Almunia izin vermedi gole. Arsenal rakibini iyice bunalttıktan sonra son dakikada Bendtner'in golüyle bir puanı kurtardı. Geçen hafta son dakikada giden puan bu hafta geri geldi ve bu puan liderliği korudu.





Manchester United ise Fulham deplasmanında çok zorlanmadan 3-0 ile kazandı maçı. Maçın gollerine baktığımda Ronaldo'nun adını göremeyince Allah Allah oynamadı mı acaba diye bi düşündüm öncelikle ve daha sonra da Fergie'nin hafta içindeki Lyon maçını düşünerek as oyuncuları dinlendirdiğini fark ettim. Hargreaves bu maçta United forması ile ilk golünü atmış oldu. Golleri buradan izleyebilirsiniz. Arsenal son dakika golünü bulamasa liderlik geliyordu ama önümüzdeki haftalara kaldı artık. Puan farkının 1'e inmiş olması da sevindirici. Şimdi gözler Lyon maçında..



Chelsea ise her zamanki rakiplerinin puan kayıplarından faydalanıp sinsice yaklaşmaya devam etti. Arsenal'in puan kaybında kazanarak arayı 2 puan daha kapattılar. Lampard penaltıdan golü attıktan bir süre sonra oyundan atıldı. Diğer goller ise Cole, Terry ve Ballack'dan...


Hiç yorum yok: