14 Mart 2008 Cuma

Cl Çeyrek Final


CL'de çeyrek final kuraları bugün çekildi ve eşleşmeler şu şekilde;

Arsenal - Liverpool

Roma - Manchester United

Schalke - Barcelona

Fenerbahçe - Chelsea


İlk maçlar 1-2 Nisan, ikinci maçlar da 8-9 Nisan'da oynanacak. Arsenal - Liverpool galibiyle Fenerbahçe -Chelsea galibi, Schalke - Barcelona galibi ile de Roma - Manchester United galibi eşleşecek yarı finalde. Finale bir İngiliz'in kalması garanti gibi.


Eşleşmelere tek tek bakıldığında gayet güzel maçlar olacağı kesin. Fenerbahçe 4 İngiliz'den kendisi için en iyi olanı seçti bana kalırsa. Anelka yeniden Saracoğlu'na çıkacak. Sevilla'ya deplasmanda yaptıkları sürprizi yapmaları bu sefer zor.




Manchester United - Roma ve Arsenal - Liverpool eşleşmeleri de en güzel eşleşmeler bana kalırsa. Bunların galiplerinin eşleşeceğini de düşünürsek kupa buraya gider büyük ihtimalle. Roma geçen yılın intikamı için oynayacak ama yine ilk maç Roma'da ve ikinci maç Old Trafford'da. Bu yıl gruplarda karşılaşan bu takımların durumlarına bakarsak favori United. Geçen yılki gibi bir skor olmasa da turu kırmızılar geçer. Diğer tarafta ise hiç belli olmaz ne olacağı. Liverpool CL'de ayrı top oynuyor ama rakip de Arsenal ve Milan'ı eleyip geldiler. Kesin olan tek şey çok güzel maçlar olacak. Barcelona - Schalke eşleşmesinde de Messi olmamasına rağmen Barca turu geçer ama ilerisi zor Barca için. Ligi büyük ölçüde kaybetmiş olmaları ve tek alan CL'nin kalması onalrı hırslandırabilir belki.



Yarı finaller tahminlerim de şu şekilde ;


Barcelona - Manchester United

Arsenal - Chelsea

Hiç yorum yok: