8 Mart 2008 Cumartesi

Sir Bir Yere Gitmiyor


Birkaç önce Daily Mirror'da çıkan bir haberde Sir'in 2011 sezonu sonunda United'dan ayrılacağı ve emekli olacağı söyleniyordu. Ferguson o haberde "hala çok istekliyim, mutluyum ama artık 66 yaşına geldim. 3 yıl daha bırdayım sonra da bırakırım. Quieroz çok iyi bir yardımcı ve ben gittikten sonra yerimi alabilir. Ama takımın da bir yönetimi var onlar daha iyi bilir herşeyi" demiş.


Fakat Sir bugün bir açıklama yaparak bir yere gitmiyorum, verilmiş bir karar yok. Kimseye şu vakitte giderim diyemem şu an burdayım ve size tarih vermem söz konusu değil demiş. Sağlığım yerinde olduğu sürece ben burdayım bu iki yıl da olur üç yıl da olur. Belli olmaz bu işler demiş. Son olarak da kimbilir belki yarın da bırakırım siz gazeteciler yüzünden diyerek espriyi patlatmış.




İnanmayan Sir'in kendinden dinlesin;

"It's something I've said for quite a bit - If your health is good and you're enjoying your job it could be two, three years, who knows?

It could be four years who knows? It could be tomorrow if I read some bad press from your mob - trying to get rid of me.

I've not put a time limit on it - that's for sure."

Hiç yorum yok: