22 Mart 2008 Cumartesi

Bursa'nın Millileri


Bursaspor'dan uzun yıllar sonra nerdeyse ilk defa Milli takıma oyuncu çağrılıyor. Tabi Milli takıma seçilmek hem o oyuncuyu, hem taraftarı hem de o takım yönetimini gururlandırır. Bursaspor genç kategorilerdeki Milli takımlara sürekli oyuncu gönderiyordu zaten fakat A Milli takıma oyuncumuz gitmeyeli çok olmuştu. En son konfederasyon kupası ve de devamındaki Gürcistan maçında Okan Yılmaz milli olmuştu. O günden beri Milli olacak bi oyuncu varsa o da Egemen'dir derdim hep. Hatta uzun zamandır da neden seçilmiyor diye düşünür dururdum. En sonunda artık milli takım teknik ekibinin Bursaspor maçlarını izlemediğini düşünmeye başladım fakat izliyorlarmış demek.



Bursaspor'u milli oyuncuları; Mustafa Sarp, Volkan Şen ve Serdar Kurtuluş. A Milli takıma Mustafa, ümit milli takıma Volkan, A2 milli takıma ise Serkan Kurtuluş çağrılmış. Aslında şurada bi Egemen de olmalıydı. Gerçekten milli takımda oynamayı hak edecek kadar güzel oynuyor Egemen bir de milli takımdaki onn yerine oynayan adamları görünce Fatih Terim'e daha bi kızıyorum.


Umarım ki bu oyuncularımız performanslarını devam ettirip milli takımda kalıcı olurlar ve onları diğer oyuncularımız takip eder. Tebrikler Mustafa, Volkan, Serkan.

Hiç yorum yok: