28 Mart 2008 Cuma

Sakatlıklar


Manchester United'ın orta saha oyuncusu Darren Fletcher diz bağlarından bir sakatlık yaşamış ve 6 hafta boyunca sahalardan uzak kalacağı açıklanmış menajer Ferguson tarafından. Ligde işler büyük ölçüde yolunda olsa da CL için Fletcher'ın yokluğu hissedilebilir ilerleyen haftalarda. Ferguson; Fletcher'ın eksiklğinin kendileri için önemli olduğunu ve bu sakatlığın onları zor duruma soktuklarını belirtmiş. Ferguson ayrıca hazırlık maçlarına da biraz kızmış Fletcher'ın sakatlığından sonra. Üstelik Fletcher ülkesinin Hırvatistan ile oynadığı maçta oyundan çıkmadan 1 dk önce sakatlanınca Fergie bu maçlara bir hayli sinirlenmiş. Fletcher bu sezon sadece 4 kez ilk 11 çıksa da Ferguson'un sevdiği adamlrdan biriydi ve sakatlanmadan önce formdaydı, özellikle FA Cup çeyrek finalindeki Arsenal maçının yıldızıydı.




Bir diğer sakatlık haberi Merseyside Derbisi öncesi Merseyside'ın Maviler tarafından. Everton'da Tim Cahill sezonu kapatmış ayağının kırılması sebebiyle. Hafta sonu oynanacak ve CL son bileti için çok önemli olan Liverpool maçı öncesi çok kötü bir haber tabi ki Toffees için. CAhill de uzun süren ir sakatlığın ardından iyi dönmüştü ve toparlamıştı fakat tekrar sakatlandı. Bakalım bu sefer nasıl dönecek, önümüzdeki sezon...

Son olarak da geçtiğimiz hafta Chelsea maçında golü attıktan kısa süre sonra sakatlanan Sagna'nın da 3 hafta oynayamacağını belirtelim.

Hiç yorum yok: