21 Mart 2008 Cuma

Fox Tv Ne Yapıyor?

Fox Tv sene başından beri sürekli premier lig sevenlerin küfürlerine maruz kalmış bir kanal oldu malesef. İlk haftalarda haftada 3 maç falan verirlerken ilerleyen haftalarda maç sayısı gittikçe azaldı ve son zamanlarda Boro maçı dışında maç izleyemedik pek. Ancak çok önemli maçlar olursa yada derbi tarzı maçlar olursa o zaman izliyoruz Boro dışındaki takımları. Artık iş o dereceye gelmişti ki ona bile razı olmuştuk, o spikerlere herşeye rağmen. Bu hafta sonu da İngiltere'de müthiş pazar var, Manchester United - Liverpool ve Chelsea - Arsenal maçları ile. Şampiyonluk yolunda çok önemli bi hafta ama gel gör ki Fox Tv sadece birini yayınlıyor bu maçların. Bir diğer saçmalık ise hangi maçı yayınlaycaklarını bilemiyor olmaları. Daha bugüne kadar Manchester maçı gözüküyordu yayında şimdi ise bir baktım Arsenal maçına geçmişler. Hakkaten anlamak güç bu kanalı. Kim yönetiyorsa aklı selim birisi olmadığı çok açık ve net.



Şimdi programa bakınca 13.45'den sonrasına bişey yazmamışlar. Liverpool maçı da 15.30 da. Yine de iyi niyetli düşünüp küfür etmek yerine yazmayı unutmuşlar canım verirler maçı diyerek sessiz kalmayı seçiyorum ama eğer ki öyle değilse çok ağır mailler atıcam kendilerine.

Her ne olursa olsun gerek spikerleriyle, gerek maç seçimleri gerekse boktan programları ile premier ligi maymun eden Fox'un sözleşmesi ne zaman bitiyor bilmiyorum ama inşallah bir daha bırakın maçları almayı izleyemez olsunlar. Oturup Arka Sıradakiler, Oks Anneleri izlesin mal herifler.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ßiliosunuzki fox tv aylık program yayınlıolar.ßende boro maçlarından bıkıp aylık yayın akışlarında adam gibi maç arıodum.23 mart man u liver maçını gorunce cok sevındım.tam 20 gün önce.. şimdide gelin gorunku arsenal maçı var man maçı yok.aylık programda hala man macı var.günlük programlarından sadece arsenal maçı gozukuo.gerçekten çok salak bi kanal oldu çıktı.amaçlarını anlamak zor.ßirlik olup $öle okkalı mailler atalımda şuraya aklı ßaşlarına gelsin