19 Mart 2008 Çarşamba

Ben Foster


Manchester United'ın geçen hafta sonu oynadığı Derby maçında Van Der Sar'ın sakatlığı ve de Kuszcak'ın da kırmızı kart cezası sebebiyle kaleyi Foster korumuştu. Oldukça da iyi bir performans ortaya koymuş hatta maçtan sonra Ferguson, Foster'ın performansından dolayı olan memnuniyetini "England's nest goalkeeper for the next ten years" sözleriyle açıklamıştı. Bugünkü Bolton maçında aynı sebeplerden dolayı kaleyi yine Foster koruyacak ve Fergie'nin ona güveni tam.


Önümüzdeki günlerde de United Foster'a uzun süreli bir anlaşma teklif etmeyi planlıyormuş. Tabii Foster'ın şu anda birkaç tane daha talibi olması da bu süreci hızlandırıyor. Tottenham sportif direktörü Damien Comolli de Robinson'u postaladıktan sonra yeni kalecileri olarak Foster'n peşindeymiş. Foster olmazsa Espanyol kalecisi Kameni de yedek aday olarak beklemede.


Ferguson'un bu sözlerinden sonra Foster ile yakın zamanda uzun bir sözleşme imzalanır. Van der Sar da emekli olunca United'ın kalesi Foster ve Kuszcak'a kalır. Tottenham ise Kameni'nin peşinden koşar.

Hiç yorum yok: