30 Mart 2008 Pazar

Matteo Bagnaresi


Bugün oynanması gereken Juventus - Parma maçı Matteo Bagnaresi adındaki Parma taraftarının bir kaza sonucu Juventus'lu taraftarla dolu olan bir otobüsün çarpmasıyla hayatını kaybetmesi üzerine iki takımın da isteği üzerine ertelenmiş.

27 yaşındaki Parma taraftarı 9 Juve taraftarının içinde bulunduğu bir otobüsün çarpması sonucu gerçekleşen kaza ile hayatını kaybetmiş. Bahsedilen otobüsteki Juve taraftarları da kendilerine saldıran bir gruptan kaçıyorlarmış ve otobüs şoförü de dikkatsizlik sonucu kazaya sebep olmuş. Şoför ilk başta taraftara çarptığını fark etmediğini belirtmiş.

Juve başkanı ve Parma başkanı bu maçın ertelenmesinin ölen taraftarın ailesine saygı göstermek adına yapılması gerektiğini vurgulamışlar. Parma taraftarı da hassasiyetlerinden dolayı Juve başkanına teşekkür etmiş. Parma başkanı ayrıca şu an için kazanın nasıl gerçekleştiği kesin olarak bilinmiyor ama kesin olay şey şu ki birbiriyle dövüşürlerken olmadı bu olay, bu ölüm trajik bir kaza demiş.

İtalya'da geçen yıl polis kurşunuyla ölen Gabriele Sandri'den sonra şimdi de Matteo Bagnaresi futbol uğruna can verdi. Parma taraftarının başı sağ olsun.

Hiç yorum yok: