12 Mart 2008 Çarşamba

Arrivederci Mancini

CL'nin son çeyrek finalisti de belli oldu. Inter'ı deplasmanda 1-0 ile geçen Liverpool İngilizleri 4 lemiş oldu böylece. Bu yılın C.Ronaldo ile birlikte en formda ismi Fernando 'El-Nino' Torres İtalya'da da boş geçmedi ve can çekişen Inter'e hançeri sapladı.


Maça Inter beklendiği gibi baskılı başladı ama malesef Cruz'un pozisyonu dışında etkili bir pozisyon bulamadı Liverpool savunması karşısında. Liverpool CL'de nasıl başarılı olduğnu bir kez daha gösterdi. Yaptığı savunmayla Inter'e nefes aldırmadılar. Zaten küstah, ruhsuz, umursamaz bir oyun oynanan Ibrahimovic'in sinirleri iyice laçka oldu etkili savunma karşısında.


İkinci yarıya da Inter etkili başladı fakat Burdisso'nun kırmızı kartı ile moralleri bozuldu ve de oyundan düştüler kısa sürede olsa. Liverpool zaten tehlikeli ataklarla geliyordu Inter'in durgunluğundan da faydalanarak golü buldular El-Nino ile. Zaten golü yedikten sonra Inter'in geri gelmesi imkansızdı. Maç o şekilde bitti. Inter 100. yılında da Avrupa'ya erken veda etmiş oldu. Maç öncesi istersek Liverpool'a 15 gol atarız diyen Moratti de (spikerin yalancısıyım) bikini giyer artık.




Inter Teknik direktörü Mancini maç sonu yaptığı açıklamada sezon sonunda Inter'deki görevini bırakacağını açıklamış. Bunun Liverpool maçıyla ilgisi yok da demiş. Şimdi ise Mourinho'nun gidebileceği takımlar listesine bir de Inter eklenmiş oldu. Bakalım bu yaz Jose'yi kim kapacak?




CL'de de çeyrek finale kalan takımlar belli olmuş oldu bu maçın ardından, hoş zaten Liverpool'un turu geçeceği belliydi ya. Gölümden geçen eşleşmeler şu şekilde;


Manchester United - Fenerbahçe

Chelsea - Barcelona

Liverpool - Schalke

Arsenal - Roma

Eşleşmeler tutarsa bikini giyebilirim..

Hiç yorum yok: