20 Mart 2008 Perşembe

Nice Senelere Hedo


Dün Hidayet'in doğum günüydü. Nba Tv'de yıllardır Türk oyuncuların maçlarını verir dururdu gerekli/gereksiz ama dünkü maç için aynı şeyleri söylemek zor. Nba Tv'nin belki de en güzel maç seçimlerinden biriydi. Maça gelirsek de Hido doğum gününde harika bir maç çıkardı gerçekten. Howard ve Lewis'in hiçbirşey ortaya koyamadığı maçta Hido takımı sırtladı resmen tek başına.

Maçın son hücumuda top Orlando'da ve Orlando 1 sayı gerideydi. Tüm gözler Hidayet'in üzerindeydi tabi. Hidayet içeriyi zorladı, güzel de drive etti içeri ama bsketi bulamayınca Orlando maçı kaybetti. Keşke o top da basket olsaydı da maç kazandıran şut da gelseydi kariyer rekoru ile birlikte. İşte o en büyük hediye olurdu Hedo için. Herşeye rağmen bize yaşattığın gurur için teşekkürler Hido. MIP ödülünü aldığını da görücez inşallah. Nice mutlu senelere Hedo...


Hidayet maçı 7/9 üçlük isabeti ve de 11/20 saha içi isabeti ile 39 sayı 6 ribaund ve 3 asistle bitirdi. Bu aynı zamanda Hidayet'in kariyer rekoruydu. 39 sayı ayrıca Türk oyuncuların Nba'de bir maçta attığı en yüksek sayıydı. Rekor 38 sayıyla Memo'ya aitti ve işin garibi Memo'da Wizards'a karşı atmıştı 38 sayıyı.

Hiç yorum yok: