2 Mart 2008 Pazar

Pankartlar Asıldı

Birkaç gün önce de belirttiğim gibi Bursa'daki pankart yasağı Sivasspor maçı sonrası kaldırıldı ve bunun üzerine de Kapali Kale Arkasi derhal çalışmalara başladı ve pankartlar hazırlandı. Emniyet'in izni üzerine pankartlar Cumartesi stada asılacaktı ve asıldı da bugün. Stadın her tarafı gelin arabası gibi süslenmiş.


Bugünkü maçların istediğimiz gibi bitmesi sonrası yarın kazanırsak 7.sıraya kadar yükselebiliriz. Taraftar ve şehir bu maça çok büyük ilgi de gösteriyor biletlerin akıbetine bakılırsa. Maçı ligtv yayınlayacak olmasına rağmen biletler çoktan tükenmiş, üstelik pahalı olmasına karşın. Herkes bu maçı bekliyor ve müthiş bir hava var Bursa'da.



Beni korkutan şu ki sakatlıklar ve cezalılar olması rağmen herkes galibiyetten emin gibi. Rakip takım Sivasspor sonuçta, onlarında eksikleri olsa da bu kadar yüksekten uçmamak lazım. Hayalkırıklığı fena olur sonra. Bende maçı kazanacağımızı düşünüyorum taraftarın bu heyecanını görükten sonra ama yine de temkinli olmak gerek biraz.


Taraftar maçın önemini belirtmek açısından yarın saat 12 de Setbaşı Mahfel'de toplanıp ordan stada yürüyecek teksas.org'un organizasyonunda. Mahşeri bi kalabalık olabilir o sırada o bölgede işi olan varsa o saate bırakmasın.

Yarın Bursa'da olup önce Mahfel'e gitmek ordan da stada kadar şarkılar eşliğinde yürümek vardı ama Lig Tv ile yetinecez ne yazık ki. Yarınki maçın kazanılması halinde Bursa'da bayram havası olacaktır muhtemelen. Futbolcular da bunun farkına varırlar umarım. Pankartlarda emeği geçenlere teşekkürler..Bol şans Yeşil İnciler...

Hiç yorum yok: