20 Mart 2008 Perşembe

Beckham for 100th


David Beckham, Capello göreve gelince 100. kez milli formayı giyebilmek için tatilde olmasına rağmen Arsenal'den özel izin alıp antrenmanlara çıkmış, çalışmıştı. Fakat Capello maç kondisyonu yeterli düzeyde değil diyerek kadroya almamıştı Beckham'ı İsviçre karşısında.


Capello Beckham'ın yeterli düzeye ulaştığına inanmış ve Fransa ile oynanacak hazırlık maçı için Beckham'ı kadroya çağırmış. Beckham bu maçla 100. kez milli formayı giyme onuruna ulaşırken, Villa'lı Aglonbahor ve de Boro'lu Whiteaker ilk kez milli olacaklar. Arsenal'in genç oyuncusu Walcott da uzun bir aradan sonra yeniden milli formayı giyecek.


Kadro da şu isimlerden oluşuyor; David James (Portsmouth), Scott Carson (Aston Villa), Chris Kirkland (Wigan); Wayne Bridge (Chelsea), Ashley Cole (Chelsea), Glen Johnson (Portsmouth), John Terry (Chelsea), Wes Brown (Man Utd), Joleon Lescott (Everton), Rio Ferdinand (Man Utd), David Wheater (Middlesbrough), Jonathan Woodgate (Tottenham), Matthew Upson (West Ham); Gareth Barry (Aston Villa), Ashley Young (Aston Villa), David Bentley (Blackburn), Joe Cole (Chelsea), Frank Lampard (Chelsea), Shaun Wright-Phillips (Chelsea), David Beckham (Los Angeles Galaxy), Steven Gerrard (Liverpool), Owen Hargreaves (Man Utd), Stewart Downing (Middlesbrough), Jermaine Jenas (Tottenham); Theo Walcott (Arsenal), Gabriel Agbonlahor (Aston Villa), Peter Crouch (Liverpool), Wayne Rooney (Man Utd), Michael Owen (Newcastle), Jermain Defoe (Portsmouth).

Hiç yorum yok: