6 Mart 2008 Perşembe

Mourinho'dan İnciler

Son günlerde Mourinho'nun adı İspanyol ya da İtalyan takımlarıyla çok fazla anılıyor. Hatta birçok spor sitesine göre seneye Jose, İspanyol ya da İtalyan bir takımı çalıştıracak kesinlikle. Mourinho geçtiğimiz günlerde eski takımı Chelsea ve de şampiynlar ligi ile ilgili birkaç kelam etmiş.
Öncelikle Chelsea ile ilgili olarak, "Eğer onlarla (Chelsea) şampiyonlar liginde karşılaşırsam onları paramparçe etmek, dağıtmak isterim. Tabi bu şaka yollu söylediğim birşey mutlaka onların başarılı olmasını isterim ama bir gün karşılaşırsak da kesinlikle kazanmak isterim" demiş.
Şampiyonlar ligi ile ilgili olarak da İspanyol takımlarının elenmesi üzerine şöyle demiş; "Roma'nın Real Madrid'i elemesinden çok Fenerbahçe'nin Sevilla'yı elemesi beni daha çok şaşırttı. Roma güçlü bir takım ve iyi bir maç oynayarak turu geçtiler" demiş.
İspanyol takımlarının elenmesi üzerine İspanyol takımlarının kötü olduğu ile ilgili konuya da; ''Şampiyonlar Ligi'nde iyi takımlar her zaman gruplarından çıkıyorlar. Ama eleme maçlarında bazen küçük ayrıntılarla maç kaybedilebiliyor. Üstelik 2 yıl önce Barcelona Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. Valencia iki kez final oynadı. Sevilla 2 kez UEFA Kupasını kazandı. İspanyol futbolu kötü değil.'' şeklinde cevap veren Mourinho'nun önümüzdeki bir İspanyol takımı çalıştırması muhtemel gibi duruyor bu söylemlerden sonra. İspanyol futbolunu koruması, Chelsea'ye sıkı durun mesajları vermesi ve çıkan söylentilerin ardından seneye Jose'yi Barca'nın başında görürsek şaşırmayalım.

Hiç yorum yok: