26 Aralık 2007 Çarşamba

Alman Disiplini


Feldkmp Galatasaray'a ilk geldiğinde önce disiplinli bir takım oluşturacağını söyledi. Disiplin dedi başk birşey demedi hatta bu uğurda maç kampına kızını getirdi diye Hakan Şükür'ü ve benzer bir sebeptan Lincoln'u kadroya almadı Beşiktaş maçında.Takım o kadar iyi giderken Feldkamp düzeni bozmak kendince disiplini sağlamak amacıyla yapbileceği en güzel şeyi yaptı.Takımda o günden sonra sorunlar çıktı vs vs..


Galatasaray tarhine mal olmuş Kral'ı ve takımın yıldızı Lincoln'u kadro dışı bırakırken br dakka bile düşünmeyen Kalli ilerleyen haftalarda Arda'nın oyundan alınması üzerine kendisine el-kol hareketi yapması üzerine maç sonrası sorulan soru da 'ne yapsaydım takımdan mı kovsaydım?' diyor. Ee dünkü çocuk Arda'yı kadro sışı bırakamıyorsun da koskoca Hakan'ı bırakıyorsun ya hani nerde kaldı sein Alman disiplinin.Sormazlar mı adama, ha Feldkamp?


O olaydan sonra da Feldkamp bir hastalıktır yakalandı sormayın gitsin. İyileşmek bilmedi gitti. Önce hastalığı sebebiyle Austria Wien maçına çıkmadı. Hadi hastadır olur o kadar dedi herkes fakat daha sonra disiplin abidesi Kalli efendi Oftaş maçına da çıkmadı aynı sebeple. Millet iyi niyetli tabi gene hastaysa çıkmasın canım iyileşsin yaşlı başlı adam dediler. Ama gazetecileden kaçmadı tabi. Almanya da yakalandı kendisi maç saatinde. E şimdi nerde kaldı senin disiplinin. Ben Gs'da oyuncu olsam Feldkamp da beni ne sebeple olursa olsun kadroya almasa yada bir konuda uyarsa ne bileyim 'he, tabi tabi' deyip geçiştiririm. Önce kendin adam ol ki sonra bana konuş derim. Yaşına maşına bakıp da hiç de yaşlı falan da demem kusura bakmasın.İmam osurursa cemaat sıçar demiş atalarımız.

Hiç yorum yok: