18 Aralık 2007 Salı

Ballack is Back

Hafta sonunun kaybedenleri Liverpool ve Chelsea Carling Cup çeyrek finalinde eşleştiler.Yarın saat 21.45 de başlayacak ve Tv8 den canlı yayınlanacak maç.






Chelsea'de geçen yıl Nisan ayında sakatlanan ve o zamandan beri oynayamayan Ballack ilk kez kadroya alındı bu maç için.Chelsea'de Terry hafta sonu sakatlandı ve bu maç yok, Drogba da henüz belli değil.




Liverpool da ise Agger yine yok Finnan'ın durumu da henüz belli değilmiş.Xabi Alonso antrenmanlara katılıyormuş ve maç için hazırmış.Teknik direktör Rafa ise galibiyetten emin konuşmuş.Takımının Reading ve United yenilgilerinden sonra bir yenilgiye daha izin vermeyeceğini belirtmiş.Stamford Bridge'de Chelsea çok uzun zamandır kaybetmiyor ama bu durumu değiştirmeye çalışacaz, Chelsea ile son yıllarda çok oynadık ve onları tanıyoruz falan demiş.Bakalım izleyip görecez.




Chelsea ile Liverpool son yıllarda Rafa'nın da belirttiği gibi çok sık karşılaşıyorlar ve genelde de Liverpool kazanıyor.Özellikle şampiyonlar liginde 3 yılda 2 kez eşleştiler ve finale çıkan hep Liverpool oldu. Chelsea yarın seyircisinin önünde kazanmak isteyecektir.

Hiç yorum yok: