2 Aralık 2007 Pazar

Evdeki Yabancı


Juventus-Milan maçlarını izlemeyi özlemişim bu haftasonu oynanan maçta bunu anladım. Hareketli, tempolu güzel bir maç oldu. Bir de Trezeguet'in o topu direkten dönmeseydi de Juve kazansaydı ne güzel olurdu.Kaleceiler ve savunmalar neredeyse mükemmele yakındi ki bu sebeple gol izleyemedik zaten.

Ac Milan bu sezon evinde 7 maç oynadı ve henüz galibiyeti yok. 5 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan Milan'ın deplasman karnesi de ek iç açıcı değil. Tüm bunlara ek olarak Milan'ın ciddi bir gol problemi var geride kalan maçlarda.Shevcenko gittiğinden beri onun eksikliğini hissediyorlardı ama geçen yıl Kaka bu durumu idare edebiliyordu en azından.FAkat bu yıl gerek Kaka'nın performansı gerekse rakip takımların Kaka'yı daha iyi kontrol etmesinden olsa gerek ciddi gol sıkıntısı yaşıyor Milan.Milan'da bir şeylerin değişmesi gerektiği açık. Daha fazla puan kaybetmeden bu sorunu çözseler iyi ederler.

Juventus ise maç öncesi oyuncuların belirttiği gibi maça çok iyi hazırlanmış. Maçta da çok iyi mücadele ettiler. Maçın büyük çoğunluğunda oyuna hükmeden takımdı Juve.Bu performanslarını devam ettirirlerse şampiyonluk şansları çok yüksek değil Inter'e nazaran ama seneye CL de izleriz Juve'yi ve takıma yapılacak katkılarla seneye yeniden Serie-A nın en güçlü şampiyonluk adayı olarak dönebilirler.
Nedved'i de o yaşına rağmen verdiği mücadeleden dolayı tekrar tekrar öpüyorum. Büyüksün..

Hiç yorum yok: