8 Aralık 2007 Cumartesi

Şov Yapma Demirören



Dünkü maç için Bursaspor taraftarı umutluydu. Takımda birçok eksik olmasına rağmen en azından puan bekliyordu taraftar ama Samet Aybaba yanlış oyuncu seçimleri ve değişiklikleri ile bu beklentileri boşa çıkarmış oldu. Bülent Korkmaz takımın başındayken Bursaspor daha güzel futbol oynuyordu ama sonuca gidemiyordu. Samet Aybaba'nın Bursaspor'u ise dün çok da iyi oynamadı malesef üstelik sonuca da gidemedi. Tabi bunda eksiklerin de önemli rolü var ama tüm bunlar yaptığı yanlış oyuncu değişikliklerini değiştirmez.


Maç orta saha mücadelesi şeklinde geçti genel olarak. İki takımda net pozisyonlar bulamadı. Çok top kaybı yaptı takımlar. İlk yarıda bir bölüm Beşiktaş üstün oynarken bir bölümde de Bursaspor iyiydi. İkinci yarıya Bursaspor iyi başladı ilk 15 dakika topa hükmetti ama aradığı pozisyonları bulamayınca Beşiktaş üstünlüğü ele geçirdi. Bu dakikalarda Pancu'nun oyundan çıkıp yerine Cihan'ın! girmesi çok tuhaf geldi bana. Yoksa 1 puana mı oynucaz diye düşündüm ama baktım ki Cihan Pancu'nun yerinde oynuyor. Yani biz yıllardır Cihan'ı izlemesek anlayabilirdik ama hakkaten garip bir değişiklikti. Orta sahada topu ayağında tutabilecek tek oyuncu da çıkıp yerine Cihan girince işte üsütnlük falan da kalmadı.






Maç da dikkatimi çeken diğer bir olay da Yıldırım Demirören'in ve arkadaşlarının rakip takım tribününde oturmasıydı. Yani iki takım arasındaki gerginlikten dolayı deplasmanlara rakip takımın getirilmemesi iki klup arasında alınmış ortak bir karardı. Bunun bu şekilde bir protesto ile dile getirilmesi çok abes bir durum bence. Nasıl Beşiktaş taraftarı Bursa'ya gelmiyorsa Bursa taraftarı da İstanbul'a gitmiyor. Bunun nesi garip anlamış değilim ama söz konusu Sn.Demirören olunca biraz daha anlayabiliyorum. Paf takımla çıkacaz deyip sonrasında sözünden cayan Demirören iki takım arasındaki anlaşmayı da unutmuş heralde. Umarım oturdukları koltukların altına birer parça gazete koymuşlardır zira çok pis o koltuklar bizzat biliyorum.

Maçın hakkı beraberlikti aslında ama Delgado gibi bir oyuncunuz varsa yoktan var edebiliyor işte. Çok şık bir golle takımına önemli bir galibiyet getirdi. Delgado'yu ve Beşiktaş'ı tebrik ediyor Porto maçında başarılar diliyorum.

Hiç yorum yok: