10 Aralık 2007 Pazartesi

Premier'de Hafta Sonu


Premier ligde hafta sonu ilginç sonuçlar vardı.Lider Arsenal 4 günde 5. puanı da kaybederek tüm avantajını yitirdi.Üstelik ligin dibindeki,11 haftadır kazanamayan Boro'ya kaybettiler. Arsenal'de Van persie ve Fabregas'in eksiklikleri önemli ama geçen hafta Aston Villa'yı da bu eksiklerle mağlup edince bu maçı da kazanacakları düşünülüyordu.Arsenal ilk mağlubiyetini alırken, Boro 11 hafta sonra kazandı ve Tuncay'da üst üste ikinci golünü attı.

Bir başka sürpriz sonuç ise Liverpool'un Reading'e 3-1 mağlıp olmasaydı.Tam toparlanmışlarken bu mağlubiyet hiç de iyi olmadı onlar adına.Belki Rafa hafta içi oynayacakları Marsilya maçını düşünmüş olabilir ama ne olursa olsun Liverpool'un 4 gün arayla maça çıkacak kadro genişliği var.Bu mağlubiyet çok da kabul edilebilir değil.


Haftayı en karlı kapatan takımlar ise United ve Chelsea oldular.Liverpool'un puan kaybıyla Bir takipçileri yara alırken Arsenal'in üst üste puan kayıpları da şampiyonluk yarışında işi kızıştırdı.United zayıf derbiyi rahat bir maç sonunda 4-1 le geçerken Ronaldo ve Tevez yine boş geçmediler saolsunlar. Fantasy de yine yüzümü güldürdüler.Teşekürler çocuklar.


Hafta içi Roma ile tuhaf bir maça çıkacak United.İki takımda 2.turu garantiledi ama geçen yıldan kalma 7-1 lik maçın intikamını almak isteyecektir Romalılar.Bu maça Sir iddaalı bir kadro ile mi çıkacak yoksa yedekleriyle mi çıkacak bakalım.As kadro sahaya çıkarsa Roma intikamını almakta zorlanır gibi.İddaası olmadığı halde güzel bir maç olacak.Keşke izleyebilsek.


Hiç yorum yok: