29 Aralık 2007 Cumartesi

Liderlik Yaramadı

United bugün West Ham deplasmanına çıktı.Hafta içinde liderliği kapmıştık Arsenal'den ama ilk maça hemen geri verdik Gunners'a.Ronaldo ile öne geçtik ama 1-0 iken kaçan penaltı maçın şeklini değiştirdi. 5 dakikada gelen iki golle maçı kaybettik ve liderlik de gitti.

United sahaya beklenilenin aksine bir kadro ile çıktı.Fletcher ve Saha ilk 11 deyken onların yerine oynaması beklenen Rooney ve Carrick sahada yoktu, aynı şekilde Anderson da.Rooney ve Anderson dinlendirilmiş ve Carrick de grip olmuş okuduklarıma göre.Zor bir maç olacağı belliydi ama kaybedeceğimizi düşünmemiştim açıkçası. 2-0 olmadı 2-1 kazanırız diyordum, gerçi Ronaldo penaltıyı atsa durum çok farklı olurdu ama neyse.Bu arada bu siyah formaları da hiç sevmiyorum acilen beyaz formaya dönerler inşallah.
Şu transfer dönemi gelsin de forvet mi alacaz sağ bek mi alacaz görelim. Forumlarda Rangers'lı Hutton, Real'li Ramos, Munich'li Sagnol, Berbatov isimleri geçiyor. Ramos'u sevmem ama iyi oyuncu tabi ki de. Ben Berbatov ve Sagnol isterim aslında Barca'dan Zambrotta'yı alsak tadından yenmez zaten kadroya da giremiyor. Bekleyeceğiz artık ama bu mağlubiyet hiç iyi olmadı.



2 yorum:

Şehzade Ali dedi ki...

Benimki 13 mi yaptı golleri?

Svetlin dedi ki...

ehehe 14 yapamamış :)