16 Aralık 2007 Pazar

Uk Champ 1/2 Finals




Yarı finale ikinci maçla başlamak istiyorum.Kaçıranlar varsa bi kere çok şey kaçırdılar. Ronnie maça çok iyi başlamadı.Eurosport sağolsun yine gündüz seansını kaçırdık akşam tv'yi açtığımda bir de baktım Selby 5-3 önde kapatmış gündüz seansını. Hemen akşam seansının başında da durumu 6-3 yapınca birazcık stres hakim oldu tabi bir Ronnie taraftarı olarak.Fakat Grand Prix'de Murphy'i 2-5 den 6-5 mağlup etmişti Ronnie ve geri dönecektir dedim.Öyle de oldu maç oradan 7-7 ye geldi ve sonra da Ronnie abim ordan ilk kez 8-7 öne geçti. İşte orada maç bitti dedim ama Selby de işi son frame e götürdü. Dikkatimi çeken bir başka şey de Selby masadayken Ronnie yine bilindik tavırlarda kenarda başka şeylerle uğraştı sürekli.Bir kaşıkla oynayıp durdu, tırnaklarını yedi her zamanki gibi.Bu adam da hakkaten değişik bişeyler var.



Maçı kaçıranlar ne kaçırdıysa son framede kaçırdı.Ronnie 'the Rocket' son framede maximum yaparak 147 aldı ve inanılmaz bir finişle bitirdi maçı.Geçen ayki Grand Prix de de 147 sini izlemiştik ve o maçtan sonra hemen burda da max yaparak bunu yapan ender snooker oyuncularından biri oldu.(bir de john higgins yapmış sanırım)


Berabere giden bir maçta son framede maximumu başka da yapacak yoktur heralde.Bugünkü maçta da artık kaybetmesi zor gibi duruyor.Bugün 147 gelirmi bilmem ama kupa ve dünya klasmanı 1.liği gelicek inşallah.




Yarı finalin ilk maçında herkes 17 framelik bir maç beklerken Maguire öğlen seansını 7-1 le kapatmıştı. Bir nevi maç bitmişti, bu ikilinin aralarında farklı problemlerde olduğunu bildiğimizden çok şaşırdık bu sonuca tabi. FAka akşam seansında Murph geri dönmeye çalıştı iyi de gidiyordu ama Maguire de bir yere kadar izin verdi buna ve maçı 9-5 kazandı. Eurosport sağolsun gene tam izleyemedik maçı. Kesin bi yayın akışları yok, varsa da nerden ulaşabiliriz bilimiyorum.
Final maçı saat 2.1.15 de eurosportda yayınlanacak.İzlemek isteyenlere duyurulur.

Hiç yorum yok: