24 Aralık 2007 Pazartesi

Milano Derbisi


Dün oynanan Milano derbisinde favori kesinlikle Inter'di. Milan zaten ligde tepe taklak gidiyordu bu maçta da deplasmanda Inter'e karşı koymalarını beklemek zordu yani. Maçın başını yolculuk sebebiyle kaçırdık o sırada Pirlo'nun frikik golüyle Milan öne geçmiş. Fakat Inter daha sonra ağırlığını koydu. Milan'ı iyice sıkıştırmaya başladı derken Ibrahimoviç, Cambiasso ve Cruz üçlüsünün güzel paslaşmaları sonrası gol geldi Cruz'dan. Cruz da güzel gol attı hakkını verelim, üç kişinin arasında topu kaybetmedi ve güzel bir vuruşla attı golünü. Zaten Ibrahimoviç de geçti gol sayısında bu golle.
İkinci yarıda da diğer bir Arjantinli olan Cambiasso'nun golüyle Inter maçı aldı ve Milan'a bir darbe de onlar vurdular.Milan'ın bu maçla beraber ligdeki iddaası da bitti gibi birşey artık tek hedefleri CL olsa gerek ama orda da Arsenal onlara kapıyı gösterir gibi bu futbolla.Bu sene artık takımda önemli değişiklikler lazım Milan'a..
Inter ise Fenerbahçe'ye CL de kaybettiğinden beri kaybetmedi henüz.Ne zaman yenilecekler bakalım merakla izliyoruz.Bu sene de kaybetmeden şampiyon olmasınlar artık ama Roma çakacakmış gibi bir his var içimde o da olmadı ikinci yarı Delle Alpi'de Juve çakar, inşallah.

Hiç yorum yok: