23 Aralık 2007 Pazar

Where Amazing Happens #5


Alonzo Mourning iki kez böbrek yetmezliği teşhisi konulduktan sonra yaşaması bile mucizeyken tekrar basketbola dönmüş ve bu sürede de bir şampiyonluk kazanmış bir oyuncuydu. Hiçbir zaman yılmayan gerçek bir savaşçıydı. Her türlü sakatlığa göğüs germiş bir oyuncuydu ama önceki gece oynanan maçta bileğinden sakatlanınca bu sezon artık basketbola dönmesinin söz konusu olmadığı söylendi. Zaten kendisi bu sezon bırakacağını söylemişti. Muhtemelen onu bir daha sahada göremeyeceğiz. Zaten yaşı da kemale ereli çok olmuştu.

Sakatlığı geçirdiği sırada acıdan yerde kıvranırken sedye ile dışarıya çıkarılacakken buna karşı gelmiş ve herşeye rağmen sahayı sakat bileğinin üzerinde yürüyerek ve başı dik bir şekilde terketmiştir.Maçtan sonra da da yaptığı açıklamada 'benim için üzülmeyin, yaşamam bile mucizeyken Tanrı basketbol oynamama izin verdi ve bir de şampiyonluk kazandım, üzülcek bir durum yok' demiştir. Büyük oyuncuydu ve gerçek bir 'Cesuryürek'ti Zo. Geçmiş olsun ve güle güle diyorum kendisine. Büyüksün.




Andrew Bynum da dün gece 76ers karşısında 10/11 fg ile 24 sayı kaydederek kariyer rekorunu geliştirmiştir.Bunun yanında 11 ribaund ve 3 asist de cabası.Bu yıl Nba de MIP oylamasının en önemli adaylarından. Bravo Kocaoğlan..




Bu da dün geceki maçtan bir kare. Say say bitmiyor şampiyonluklar.

Hiç yorum yok: