17 Aralık 2007 Pazartesi

Biri Bunların Durdursun



Fox tv premier ligi aldı alalı premier lig zevki falan kalmadı.Adamlarda oyle spikerler var ki adamı premier ligden bile soğutuyorlar arkadaş.Zaten bir kere Türk oyuncuların maçlarını yayınlacağız diye doğru düzgün maç bile izleyemiyoruz.Sene başından beri sürekli Boro, Newcastle maçı izlemekten bi hal olduk.Bir de her maçta Türk oyuncuları övmeler, sürekli poh pohlamalar biz sanki bilmiyoruz kimin ne olduğunu, nasıl oynadığını sahada.


Onun dışında sürekli yanlış telaffuzlar, abartılı tellaffuzlar daha neler neler. Richardson'a 'rikardson' demiş adamlardan bahsediyouz burda kolay değil.Yani maç keyfine sıçmak adına her hareket var adamlarda.Özellikle o Gerçek Kesit alt yapılı Bilgehan Demir yok mu o varya adamı bezdiriyo.Bu gidişle paraya kıyıp digitürk spor paketi alıcam ordan yabancı spikerlerle izlicem mis gibi.




Haftasonu Arsenal maçında artık iyice işin boku çıktı. Ashley Cole bütün maç ıslıklandı izleyenler bilir.Adam çıkıp Cole tüm bu aldığı tepkilerden sonra bir gol atsın isterim dedi ya adam.Sana nekardeşim sen maçını anlatsana temiz temiz.Sana ne Cole'dan amcaoğlu musunuz? Sonra bütün maç 'verkaç' pazar akşamı gündemi belirleyecek, yok bomba transfer haberleri de bilmem neler,yok Almunia mükemmel kurtarışlar yapmış 4-4-2 de hafanın kurtarışlarına girebilirmiş.Hatta abartıp Almunia haftanın kurtarışlarına girebilmek için kendini yerden yere atıyor falan bile dedi.Ee, yuh artık.Son bombaları da Oks Anneleri ve Arka Sıradakiler.Sürekli bahsedip duruyor kaçırmayın da M.E.B ile ortak yapılan bi proje de bilmem ne. O diziyi ortak proje ile yapan bakanlığa bir Fox'a iki.Onlar nasıl diziler öyle ya.Hele ki o Oks Annelerini Allah bildiği gibi yapsın.


Biri Fox tv'yi durdursun artık.Noolur...

1 yorum:

fizikalibilitesice dedi ki...

bir nefret bu kadar üsluplu,eğlenceli dile getirilebilir..rikardson a çok güldüm ben yalnız..