29 Aralık 2007 Cumartesi

Where Amazing Happens #6



Nba'in en enğlenceli simalarından Sir Charles Barkley sürekli yaptıkları ile gündeme gelen bir youmcu oldu basketbolu bıraktıktan sonra. Yao'nun çaylak yılında Yao'nun çok abartılan bir oyuncu olduğunu, bahsedildiği kadar iyi oyuncu olmadığını ve eğer ki Yao bir maçta 19 sayı atarsa salonun ortasında herkesin önünde eşşeğin kıçını öpeceğini söylemişti.Bu açıklamadan 2 gün sonra da Yao Lakers maçında 20 sayı atarak cevabı vermişti Sir'e. Tabi Sir de sözünün gereği gidip salonun ortasında ve Tv'de milyonların önünde eşşeğin kıçını öpmüştü.



Geçen yıl da All-Star hafta sonunda sürekli uğraşıp durduğu Dick 'the Knick' Bavetta ile bir koşu yarışına girmişti.Ters koşarak bile onu geçebileceğini söylemişti, yarışın sonunda da artık kazara mı bilmiyorum Bavvetta'yı dudağından öpmüştü.




Son olarak da Boston Celtics'in bu yıl, Chicago Bulls'un 72-1o luk rekorunu kırıp kıramayacağı tartışmaları üzerine Boston eğer 72 maç kazanırsa Tnt'nin merkezinin bulunduğu Atlanta'dan Phoenix'e kadar yürüyeceğini söylemiş.Celtics koçu Doc Rivers da kendisinin o kadar yolu yürümesini istemeyeceklerini bu yüzden 71 galibiyetin yeterli olacağını söylemiş.Barkley de bu cenabetlik varken insan olur mu diye düşünmeden edemiyor ne kadar zor bir rekor olsa da..Yalnız Barkley o yolu yürümek zorunda kalırsa ne insan içine çıkabilir ne de Sir lüğü falan kalır..
TNT analyst Kenny Smith said the Celtics are flirting with the Bulls' NBA record of 72 regular-season wins. Fellow analyst Charles Barkley responded by saying, "If they win 72 games I'll walk [from the TNT studio in Atlanta] to Phoenix in a Speedo.""That would be worth winning 71," said Celtics coach Doc Rivers. "I don't want to win that [Barkley in a Speedo]. That would be ugly

Hiç yorum yok: