2 Aralık 2007 Pazar

Hope for the Future


Samet Aybaba'nın gelişi ile devam eden yükseliş sürüyor. 5 haftada elde edilen 11 puan var ve takım hiç kaybetmedi. Tüm bunların üzerine Bülent Korkmaz zamanında şans bulamayan gençlerde takıma ısınıyorlar.Yazın yapılan maçlarda çok iyi performanslar ortaya koyan Sercan Yıldırım ve Volkan Şen takımın Bülent Korkmaz'ın takımına girememişlerken şimdi takımın birer parçası oldular.Bugünkü maçta da goller bu ikiliden geldi. Bu gençler ilerde Bursaspor için çok önemli işler yapabilirler ve bizde zevkle izleriz.

Samet Aybaba'nın başarısına bakıp Bülent Korkmaz'ı eleştirenler de var. Fakat aslına bakıldığında burda Bülent'e haksızlık yapılıyor.Bülent Korkmaz'ın fikstürü Samet Aybaba'ya göre çok zordu. İçerdeki ilk maç Gs,FB ve Trabzonspor'a karşıydı ve bu maçların üçünde de iyi futbol az puan vardı.SAmet Aybaba'nın hakkını vermek gerek ama bunu yaparken de Bülent Korkmaz'a haksızlık yapmayalım.

Bursaspor'da herşey yolunda gidiyor şu sıralar. Haftasonu da Beşiktaş ile Bursa'da karşılacak.Bu maçtan da en 1 puan alır Bursaspor hatta Beşiktaş'ın Porto maçını da düşünürsek galibiyet bile çok yakın görünüyor.Bu seneki maçta artık iki takım arasındaki sürtüşmeler umarım sona erer. İki takıma da zarar verecek hale gelmeden bu sürtüşme bitmeli.

Güzel bir maç olacağı kesin. Kaçırmaya gelmez. Gençlerin bu şekilde gelişimini izlemek ise gerçekten keyif verici.

Hiç yorum yok: